Munkaidő: napi 8 óra
Munkarend: 6:00 – 14:30 óra
Milyen feladataid lesznek a mindennapokban?
- A konyha működésének gördülékeny irányítása és ellenőrzése
- Az ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagok összeállítása, rendelése
- Áruk átvétele, minőségi, mennyiségi ellenőrzése, bevételezése, raktár ellenőrzése
- Hatósági előírások betartása és betartatása
- Ételek minőségének ellenőrzése
- Kapcsolattartás az intézményvezetőkkel és társosztályokkal
Mit várunk el Tőled?
- Minimum van 1-3 éves vendéglátásban, vagy étkeztetésben szerzett tapasztalat
-
- Szakirányú végzettség (vendéglátás, szakács, vendéglátó menedzser)
- Gyakorlatias, határozott személyiség
- Vezetői szemléletmód
Miért jelentkezz hozzánk?
- Fontos számunkra, hogy minden területen támogassuk a munkavállalóinkat:
- munkanapokon biztosítjuk számodra az ebédet (kiváló minőségű és jóízű ételekből választhatsz ☺)
- utazási hozzájárulást biztosítunk, amellyel segítjük a bejárásodat
- minden eszközöt biztosítunk, amely támogatja a hatékony munkavégzésedet
- Folyamatosan fejlődő vállalatcsoportunk élete a stabil háttér mellett újabb és újabb szakmai kihívásokkal támogatja a fejlődésedet
Ha úgy érzed, magadra ismertél a leírásból, várjuk jelentkezésedet egy fényképes önéletrajzzal együtt a Jelentkezem gombra kattintva!
Kérlek vedd figyelembe, hogy azokkal a jelöltekkel tudjuk felvenni a kapcsolatot, akik releváns pályázói a hirdetésünknek!