Élelmiszerbiztonsági Vezető


ÉLELMISZERBIZTONSÁGI VEZETŐ

Milyen feladataid lesznek a mindennapokban?

  • A konyhák élelmiszerbiztonsági és higiéniai állapotának felmérése, az ahhoz kapcsolódó dokumentáció ellenőrzése és aktualizálása, a hatályos jogszabályok betartatása
  • Az élelmiszerbiztonsági csapat koordinálása és feladataik folyamatos nyomon követése – rendszeres auditok szervezése konyháinkon 
  • A konyháinkon dolgozó munkatársak oktatása és az oktatás hatékonyságának visszaellenőrzése
  • A szakhatósági ellenőrzések során a konyhák segítése, valamint a hatóságokkal történő kapcsolattartás.
  • HAACP működtetésében való aktív részvétel
  • A feladatokhoz kapcsolódó jogszabályok, utasítások, szabályzatok és állásfoglalások alkalmazása

Elvárásaink:

    • Élelmiszermérnök végzettség
    • Több éves, élelmiszerhigiéniai területen szerzett tapasztalat
  • Kiváló kommunikációs és konfliktuskezelő képesség
  • MS Office programok magabiztos használata
  • „B” kategóriás jogosítvány – illetve vállalod a munkaköri feladatok ellátásával járó utazást

Miért jelentkezz hozzánk?

  • Fontos számunkra, hogy minden területen támogassuk a munkavállalóinkat:
    • munkanapokon biztosítjuk számodra az ebédet (kiváló minőségű és jóízű ételekből választhatsz 🙂 )
    • modern irodában dolgozunk, melyben minden eszköz támogatja a hatékony munkavégzésedet
    • munkád során céges autót biztosítunk számodra
    • egymást mindig támogató, jókedvű csapatban dolgozunk
  • Folyamatosan fejlődő vállalatcsoportunk élete a stabil háttér mellett újabb és újabb szakmai kihívásokkal támogatja a fejlődésedet

 

Ha úgy érzed, magadra ismertél a leírásból, várjuk jelentkezésedet egy fényképes önéletrajzzal együtt a „Jelentkezem” gombra kattintva!

Kérlek vedd figyelembe, hogy azokkal a jelöltekkel tudjuk felvenni a kapcsolatot, akik releváns pályázói a hirdetésünknek.

 


Jelentkezem