ÉLELMISZERBIZTONSÁGI VEZETŐ
Milyen feladataid lesznek a mindennapokban?
- A konyhák élelmiszerbiztonsági és higiéniai állapotának felmérése, az ahhoz kapcsolódó dokumentáció ellenőrzése és aktualizálása, a hatályos jogszabályok betartatása
- Az élelmiszerbiztonsági csapat koordinálása és feladataik folyamatos nyomon követése – rendszeres auditok szervezése konyháinkon
- A konyháinkon dolgozó munkatársak oktatása és az oktatás hatékonyságának visszaellenőrzése
- A szakhatósági ellenőrzések során a konyhák segítése, valamint a hatóságokkal történő kapcsolattartás.
- HAACP működtetésében való aktív részvétel
- A feladatokhoz kapcsolódó jogszabályok, utasítások, szabályzatok és állásfoglalások alkalmazása
Elvárásaink:
-
- Élelmiszermérnök végzettség
- Több éves, élelmiszerhigiéniai területen szerzett tapasztalat
- Kiváló kommunikációs és konfliktuskezelő képesség
- MS Office programok magabiztos használata
- „B” kategóriás jogosítvány – illetve vállalod a munkaköri feladatok ellátásával járó utazást
Miért jelentkezz hozzánk?
- Fontos számunkra, hogy minden területen támogassuk a munkavállalóinkat:
- munkanapokon biztosítjuk számodra az ebédet (kiváló minőségű és jóízű ételekből választhatsz 🙂 )
- modern irodában dolgozunk, melyben minden eszköz támogatja a hatékony munkavégzésedet
- munkád során céges autót biztosítunk számodra
- egymást mindig támogató, jókedvű csapatban dolgozunk
- Folyamatosan fejlődő vállalatcsoportunk élete a stabil háttér mellett újabb és újabb szakmai kihívásokkal támogatja a fejlődésedet
Ha úgy érzed, magadra ismertél a leírásból, várjuk jelentkezésedet egy fényképes önéletrajzzal együtt a „Jelentkezem” gombra kattintva!
Kérlek vedd figyelembe, hogy azokkal a jelöltekkel tudjuk felvenni a kapcsolatot, akik releváns pályázói a hirdetésünknek.