Közétkeztetési konyhavezető állás, Sopron


Főbb feladatok:

  • A konyha működésének irányítása és ellenőrzése
  • Az ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagok összeállítása, rendelése
  • Áruk átvétele, minőségi, mennyiségi ellenőrzése, bevételezése, raktár ellenőrzése
  • Hatósági előírások betartása
  • Ételek minőségének ellenőrzése     
  • Kapcsolattartás az intézményvezetőkkel és társosztályokkal

Az álláshoz tartozó elvárások:

  • Szakirányú végzettség (vendéglátás, szakács, vendéglátó menedzser)
  • Minimum 1-3 éves vendéglátásban, étkeztetésben szerzett tapasztalat
  • Gyakorlatias, határozott személyiség

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

  • Közétkeztetésben, vendéglátásban szerzett tapasztalat
  • „B” kategóriás jogosítvány

Amit kínálunk:

  • Hosszú távú munkalehetőség
  • Versenyképes fizetés
  • Céges telefon
  • Utazási hozzájárulás
  • Étkezéstérítés
  • 1 műszakos munkarend

Munkavégzés helye: Sopron

Jelentkezni a karrier@eatrend.hu  e- mail címen lehet.


Jelentkezem