Közétkeztetési konyhavezető munkatárs, Győr


Főbb feladatok:

  • A konyha működésének irányítása és ellenőrzése
  • Adatok rögzítése és elemzése
  • Az ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagok összeállítása, rendelése
  • Áruk átvétele, minőségi, mennyiségi ellenőrzése, bevételezése, raktár ellenőrzése
  • HACCP dokumentumok, egyéb címkék ellenőrzése
  • Heti, havi riportok elkészítése
  • Ételek minőségének ellenőrzése
  • Szakácsok, konyhai kisegítők irányítása

Az álláshoz tartozó elvárások:

  • Szakirányú végzettség (vendéglátás, szakács, vendéglátó menedzser)
  • Élelmezésvezetői végzettség
  • Minimum 1-3 éves vendéglátásban, étkeztetésben szerzett tapasztalat
  • Alapfokú számítógépes ismeretek
  • Gyakorlatias, határozott személyiség
  • „B” kategóriás jogosítvány

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

  • Közétkeztetésben, vendéglátásban szerzett tapasztalat

Amit kínálunk:

  • Hosszú távú munkalehetőség
  • Versenyképes fizetés
  • Étkezéstérítés

Munkavégzés helye: Győr

Jelentkezni a karrier@eatrend.hu  e- mail címen lehet.


Jelentkezem