Főbb feladatok:
- A konyha működésének irányítása és ellenőrzése
- Adatok rögzítése és elemzése
- Az ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagok összeállítása, rendelése
- Áruk átvétele, minőségi, mennyiségi ellenőrzése, bevételezése, raktár ellenőrzése
- HACCP dokumentumok, egyéb címkék ellenőrzése
- Heti, havi riportok elkészítése
- Ételek minőségének ellenőrzése
- Szakácsok, konyhai kisegítők irányítása
Az álláshoz tartozó elvárások:
- Szakirányú végzettség (vendéglátás, szakács, vendéglátó menedzser)
- Élelmezésvezetői végzettség
- Minimum 1-3 éves vendéglátásban, étkeztetésben szerzett tapasztalat
- Alapfokú számítógépes ismeretek
- Gyakorlatias, határozott személyiség
- „B” kategóriás jogosítvány
Az állás betöltéséhez előnyt jelent:
- Közétkeztetésben, vendéglátásban szerzett tapasztalat
Amit kínálunk:
- Hosszú távú munkalehetőség
- Versenyképes fizetés
- Étkezéstérítés
Munkavégzés helye: Győr
Jelentkezni a karrier@eatrend.hu e- mail címen lehet.