Milyen feladataid lesznek a mindennapokban?
- Rendszeresen látogatod, felügyeled és kontrollálod a hozzád tartozó főző- és tálalókonyhákat, irányítod és összehangolod a konyhákon dolgozók munkáját,
- Aktívan részt veszel üzleti tervek, projektek kidolgozásában
- Szükség esetén hatósági engedélyek intézésében és a hatóságokkal való kapcsolattartásban is számítunk Rád
- Új szolgáltatási terület működésének indítása esetén részt veszel az előkészítő feladatokban, és gondoskodsz az induláshoz szükséges személyi és tárgyi feltételekről
Elvárásaink:
- Hasonló, vezetői munkakörben szerzett szakmai tapasztalat
- Elengedhetetlen a vendéglátásban, közétkeztetésben szerzett tapasztalat
- Kiemelkedően jó a kommunikációs és kapcsolatteremtő képesség
- Magabiztos digitális ismeretek (MS Office, főként Excel)
- Dinamikus, precíz, proaktív és felelősségteljes munkavégzés
Miért jelentkezz hozzánk?
- Fontos számunkra, hogy minden területen támogassuk a munkavállalóinkat:
- munkanapokon biztosítjuk számodra az ebédet (kiváló minőségű és jóízű ételekből választhatsz 🙂 )
- cégesautóval látogatod majd a Hozzád tartozó konyhákat
- modern irodában dolgozunk, melyben minden eszköz támogatja a hatékony munkavégzésedet
- egymást mindig támogató, jókedvű csapatban dolgozunk
- Folyamatosan fejlődő vállalatcsoportunk élete a stabil háttér mellett újabb és újabb szakmai kihívásokkal támogatja a fejlődésedet
A munkavégzés helye:
- nyugat-magyarországi szolgáltatási területünkön lesz
Ha úgy érzed, magadra ismertél a leírásból, várjuk jelentkezésedet egy fényképes önéletrajzzal együtt a Jelentkezem gombra kattintva!
Kérlek vedd figyelembe, hogy azokkal a jelöltekkel tudjuk felvenni a kapcsolatot, akik releváns pályázói a hirdetésünknek!