Catering

Eatrend Catering

Catering tevékenységünk célja, hogy tápláló és finom ételeink mellett meglévő, és leendő partnereink számára a lehető legmagasabb színvonalú catering szolgáltatást nyújtsuk, és növeljük ügyfeleink elégedettségét.

Intézmények

Kiváló minőségű, kedvező árú szolgáltatásunkkal szeretnénk hozzájárulni az önkormányzatok, iskolák, óvodák, bölcsődék rendezvényeinek lebonyolításához, ezzel támogatva az intézmények munkáját. 

Szívesen színesítjük a különböző ünnepségeket, mint például a Mikulás, karácsony vagy a farsang. Ha kell, mézeskalácsot, fánkot sütünk, vagy akár gondoskodunk az ezekhez szükséges alapanyagokról az intézmények számára. 

Tankerületi megkeresésekre, bálokra tálakat készítünk, de akár reform- vagy egészségnapra is biztosítjuk a finom ételeket. Menüsoraink összeállításánál megrendelőink igényeit szem előtt tartjuk, hiszen a legfontosabb számunkra, hogy minden kérésnek maximálisan és rugalmasan eleget tudjunk tenni. 

Rendezvények

Esküvők, állófogadások, bálok, karácsonyi- és évzáró partik ételeit is szívesen elkészítjük. Csapatunk olyan szakemberekből áll, akik hosszú évek óta foglalkoznak vendéglátással és rendezvényszervezéssel.

Helyszínek

Dombóváron található modern rendezvénytermünk bárpulttal, beépített svédasztallal, prémium eszközkészlettel, klímával felszerelt, mely 120 fő minőségi vendéglátását teszi lehetővé. Kisebb családi rendezvények megtartására további két különálló, közvetlen teraszkapcsolattal rendelkező VIP terem áll rendelkezésre, melyek 16 fő befogadására alkalmasak.  

Rendezvényeink alkalmával a teremhez kapcsolódó főzőkonyhánkon frissen és helyben készült ételekkel várjuk vendégeinket.

 

Várjuk megkeresésüket a catering@eatrend.hu e-mail címen, ahol bármikor szívesen állunk a rendelkezésükre!

Elérhetőség
Albertirsa

2730 Albertirsa, Pesti út 65.

e-mail cím:
titkarsag@eatrend.hu

Győr

9024 Győr, Hunyadi út 14/A. – Leier Irodaközpont

e-mail cím:
titkarsag@eatrend.hu