Rólunk

Gondoskodás minden falatban

Gondoskodás minden falatban

2009 óta azon dolgozunk, hogy a közétkeztetés ne csupán egy kötelező szolgáltatás legyen, hanem minőségi, szerethető és élményt nyújtó étkezési forma is egyben. Naponta több mint 55.000 adag ételt készítünk el, de számunkra minden egyes tányér mögött egy gyermek, egy család és egy közösség áll. Folyamatosan fejlődünk, figyelünk a visszajelzésekre, és arra törekszünk, hogy ne csak jóllakottságot, hanem valódi értéket adjunk. A korszerű táplálkozás, a változatos, finom ételek és partnereink egyedi igényei mind kulcsszerepet játszanak abban, hogy bebizonyítsuk: a menza lehet modern, szerethető és inspiráló. "Ételünk az életünk" – mert hisszük, hogy a minőségi étkezés az egészséges jövő záloga.
55,000+
fogyasztó
1,100+
munkatárs
15+
év tapasztalat
60+
település
500+
intézmény

Mérföldkövek

Első szerződésünk aláírása – Albertirsa
2009

Első szerződésünk aláírása – Albertirsa

Szerződés aláírása Cegléd városával
2012

Szerződés aláírása Cegléd városával

Első tábori szolgáltatásunk
2015

Első tábori szolgáltatásunk

Szolgáltatásunk indulása Egerben
2017

Szolgáltatásunk indulása Egerben

Első saját konyha építése – Jászberény
2018

Első saját konyha építése – Jászberény

Első Ízelítő Magazinunk megjelenése
2018

Első Ízelítő Magazinunk megjelenése

Első ebédlőfelújításunk
2019

Első ebédlőfelújításunk

Szolgáltatásunk elindul Sopronban is
2022

Szolgáltatásunk elindul Sopronban is

Gyöngyösön is elérhetővé vált szolgáltatásunk
2024

Gyöngyösön is elérhetővé vált szolgáltatásunk

Elkészül az első Eatrend Játszótér
2025

Elkészül az első Eatrend Játszótér

Új irodaközpont – Albertirsa
2026

Új irodaközpont – Albertirsa

Ételeink

Ételeinkkel a kiegyensúlyozott tápanyagbevitel mellett ízletes gasztrokulturális élményeket is kínálunk

Minőség és biztonság minden tányéron

Minőség és biztonság minden tányéron

A legszigorúbb élelmiszerbiztonsági és táplálkozási előírások betartása mellett készítjük el fogásainkat, hogy minden étkezés garantáltan megbízható és minőségi legyen.
Friss, gondosan válogatott alapanyagok

Friss, gondosan válogatott alapanyagok

Ételeink friss, főként hazai alapanyagokból készülnek, biztosítva a természetes ízeket és a kiváló minőséget minden fogásban.
Változatos étlapok

Változatos étlapok

Étlapjaink összeállításánál más nemzetek ételeiből is szívesen inspirálódunk, így a változatosság mellett új ízélményeket is kínálunk.

Konyháink

A legmodernebb konyhatechnológiai eszközöket és rendszereket alkalmazzuk, hogy ételeink a legjobb minőségben készüljenek el.

Rational sütők, iVario gépek, rozsdamentes konyhai felszerelések, innovatív melegen tartó-, valamint hűtő-fűtő légkezelő rendszereink mind hozzájárulnak a hatékony, biztonságos, és magas színvonalú étkeztetés biztosításához.

Normál konyha Diétás konyha

Csapatunk

Az Eatrend több mint 1100 fős elhivatott csapata, közel 40 főzőkonyhánkon dolgozik azon, hogy friss, tápláló és egészséges ételek kerüljenek fogyasztóink asztalára. A támogatásukért az irodában dolgozó több mint 70 kollégánk a felelős, akik felsővezetőink irányításával biztosítják a zökkenőmentes étkeztetést.

Ismerj meg minket!

Csatlakozz csapatunkhoz!

Ha szívesen csatlakoznál lendületes, folyamatosan bővülő csapatunkhoz, tekintsd meg változatos pozícióinkat, legyen szó konyhai munkáról, logisztikáról vagy adminisztrációról.

Fedezd fel nyitott munkaköreinket, és légy részese a sikerünknek!

Takács Zsolt

Takács Zsolt


ügyvezető

Számomra a gyermekétkeztetés nemcsak munka, hanem hivatás is. Hiszek abban, hogy a megfelelő táplálkozás alapvetően befolyásolja a gyerekek egészségét és fejlődését. Ezért különösen fontos számomra, hogy olyan megoldásokat nyújtsunk, amelyek valódi értéket teremtenek a jövő generációi számára. Örömmel tölt el, hogy munkám során hozzájárulhatok a gyerekek boldogabb és egészségesebb mindennapjaihoz.

Barnai-Halász Mercédesz

Barnai-Halász Mercédesz


marketing és támogatási vezető

A marketing és támogatási osztály vezetőjeként az a küldetésem, hogy erősítsük a márkánkat, valamint hatékony, eredményes megoldásokkal támogassuk kollégáink és a szervezet munkáját. Hiszek abban, hogy a siker kulcsa a folyamatos innováció, melyet a piaci trendek követésével igyekszünk biztosítani, miközben az értékteremtő kommunikációnkkal hozzájárulunk a vállalat sikereihez.

Havasi Rita

Havasi Rita


gazdasági vezető

A gazdasági osztály vezetőjeként célom a cégcsoport pénzügyeinek optimalizálása, a gazdasági hatékonyság javítása és a növekedés támogatása. Hiszek a csapatmunka fontosságában, és mindig a legjobb megoldásokat keresem az új kihívásokra. Mindezt átlátható, innovatív és fenntartható pénzügyi stratégiák kialakításával valósítom meg, amelyek hozzájárulnak a hosszú távú sikerhez.

Nagy Ildikó Andrea

Nagy Ildikó Andrea


HR és munkaügyi vezető

A HR és munkaügyi csapat vezetőjeként elkötelezett vagyok a hatékony, emberközpontú HR folyamatok kialakítása iránt. Hiszek abban, hogy a siker alapja az átlátható, dolgozóbarát HR-rendszer, amely hozzájárul a munkavállalók elégedettségéhez és hosszútávú elköteleződéséhez, ezért kiválasztási folyamataink során elkötelezetten keressük az értékrendünkkel megegyező kollégákat.

Pap Nadin

Pap Nadin


piacfejlesztési vezető

A folyamatos megújulás és szolgáltatásfejlesztés a legfőbb célom piacfejlesztési vezetőként. Hiszem, hogy ezek által tudjuk ügyfeleinket a legjobban kiszolgálni és erősíteni piaci pozíciónkat. Inspirál, hogy a munkám révén egészségesebb jövőt teremthetünk a gyermekek számára. A siker kulcsa pedig az, hogy merünk új utakat keresni és másképp gondolkodni, mint mások.

Patay Zsolt

Patay Zsolt


operatív vezető

Az operatív osztály vezetőjeként hiszek abban, hogy minden termelésben dolgozó kollégám kulcsszerepet játszik abban, hogy ételeink a lehető legmagasabb színvonalon készüljenek el. A minőségi elvárásoknak maradéktalanul eleget teszünk, miközben folyamatosan új ételekkel színesítjük kínálatunkat. Legnagyobb elismerésünk, ha a gyermekek mosollyal az arcukon lépnek ki az ebédlőkből.

Tánczos Gyöngyi

Tánczos Gyöngyi


üzemeltetési vezető

Az üzemeltetési osztály vezetőjeként célom a konyhák és tálalók hatékony működésének biztosítása, modern technológiák és innovatív eszközök folyamatos bevezetésével. Kiemelt figyelmet fordítunk a munkatársak támogatására és az új megoldások alkalmazására, hogy a legjobb szolgáltatást nyújthassuk. Hiszek abban, hogy a jól működő háttér az alapja a sikeres gyermekétkeztetésnek.

Cookie-k elfogadása
Weboldalunk a használat megkönnyítése és működése céljából, valamint a felhasználói élmény javításának érdekében sütiket használ. További információk az Adatvédelmi nyilatkozatban .