BEMUTATKOZÁS

AZ EATREND Zrt. munkatársai elkötelezettek abban, hogy a bölcsődei, óvodai és iskolai gyermekétkeztetés keretében minőségi közétkeztetés valósuljon meg. 

Dietetikus szakértőink a törvényi előírások figyelembevételével állítják össze a változatos, kiegyensúlyozott tápanyag- és energiabevitel, valamint vitamin- és ásványi anyag tartalom szempontjából is optimális, korosztálynak megfelelő menüsort.

Célunk, hogy azokkal az önkormányzatokkal, egyházi- és magánintézményekkel, melyek bizalmat szavaznak nekünk, olyan partneri kapcsolatot alakítsunk ki, melyben egy nyílt kommunikáció keretében folyamatosan fejleszthetjük szolgáltatásunkat, kínálatunkat, ételeinket.

Cégünk 2009 óta azon dolgozik, hogy sikeres és eredményes példát mutasson a hazai gyermekétkeztetési piacon úgy, hogy azzal az intézményvezetők és a gyermekek is elégedettek legyenek. Fontos számunkra, hogy friss, magyar alapanyagokból készüljenek ételeink, melyeket helyi vagy környékbeli termelőktől szerzünk be. Munkatársaink hisznek abban, hogy az étkeztetési szolgáltatás minősége kiemelkedően fontos gyermekeink egészséges fejlődése szempontjából, hogy szellemi és fizikai teljesítőképességük legjavát adhassák.

Jelenleg 17 főzőkonyhán készülnek ételeink, melyeket 119 tálalási ponton szolgálunk fel. Naponta közel 22.000 adag ételt főznek szakácsaink, külön gonddal készítve a diétás vagy valamilyen érzékenységben érintett gyermekek számára az ételt. A 15 település, mellyel hosszú távú szerződéses kapcsolatban, szoros együttműködésben állunk, és ahol főzőkonyháink is üzemelnek: Albertirsa, Bonyhád, Cegléd, Ceglédbercel, Eger, Isaszeg, Kiskőrös, Kiskunmajsa, Nagykőrös, Ócsa, Örkény, Pécel, Sárbogárd, Siklós.

Kérjen ajánlatot tőlünk városának, intézményének közétkeztetésének ellátására:

Gyura Zsanett, piacfejlesztési vezető: ugyfelkapcsolat@tsgastro.hu

Elérhetőség

CÍM:

2730 Albertirsa, Pesti út 65.

Telefonszámok:

E-mail: titkarsag@tsgastro.hu

Telefon: +36 (1) 445 3288
Mobil: +36 (70) 614 8011