BEMUTATKOZÁS

Kik vagyunk?

Az Eatrend márka 2020-ban jött létre négy gyermekétkeztető cég integrációjával – cégcsoportunk tagjainak korábbi tevékenysége révén azonban egészen 2009-ig visszanyúló szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Büszkék vagyunk rá, hogy a kezdetek óta eredményes szereplőként vagyunk jelen a hazai bölcsődei, óvodai, iskolai, valamint a szociális étkeztetés piacán.

Víziónk

„Ételünk az életünk” jelmondatunk az egész tevékenyégünket végigkíséri, mert hiszünk benne, hogy a minőségi
étkezéssel lehetőségünk van aktívan hozzájárulni a felnövekvő generációk egészséges fejlődéséhez.

Az igazi sikerélmény számunkra az jelenti, ha az ebédlőből a kicsik és a nagyok egyaránt elégedetten távoznak, hiszen egy finom étkezés megalapozza az egész nap sikerét. Ennek érdekében figyelünk a visszajelzésekre és folyamatosan fejleszthetjük kínálatunkat.

Szolgáltatásaink

A tápláló ételek biztosítása mellett törekszünk arra is, hogy modernebbé és komfortosabbá tegyük az étkezés
körülményeit, így igény esetén konyha- és ebédlőfelújítást is kivitelezünk.

Szívesen veszünk részt a közösség életében az ebédlő falain kívül is.
Intézményi, városi eseményeken szerveztünk már limonádéosztást, fánkdíszítő workshopot, gyereknapi és reformétel-kóstolót, de biztosítottuk már a finom falatokat egy izgalmas palacsintakígyó-rekordkísérlethez is.

Ételeink

Étlapunk összeállításakor dietetikusaink a törvényi előírások mellett számos egyéb kritériumot is szem előtt tartanak – ettől lesz az Eatrend-menü igazán ennivaló.

Ételeink az adott korosztály igényeihez igazodnak, hogy biztosítsák a kiegyensúlyozott tápanyag- és energiabevitelt, emellett optimális mennyiségben tartalmazzák a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat.
Konyháinkon amikor csak lehet, hazai alapanyagokat használunk fel, ehhez a hozzávalókat helyi vagy környékbeli termelőktől szerezzük be.

A minőség mellett a változatosságra is nagy hangsúlyt fektetünk és kerüljük az ételféleségek hónapon belüli ismétlődését. Szívesen inspirálódunk más nemzetek konyháiból is, hogy fogyasztóink széleskörű gasztrokulturális
élményekkel gazdagodhassanak.

Kérjen tőlünk ajánlatot!

Ha Ön is szeretné egy megbízható és lelkes csapatra bízni a városa vagy intézménye étkeztetését, munkatársunk készséggel segít.

Kapcsolatfelvétel: ugyfelkapcsolat@eatrend.hu

Elérhetőség
Albertirsa

2730 Albertirsa, Pesti út 65.

e-mail cím:
titkarsag@eatrend.hu

Győr

9024 Győr, Hunyadi út 14/A. – Leier Irodaközpont

e-mail cím:
titkarsag@eatrend.hu