2009-ben alapította gyermekétkeztetési cégét Albertirsán, amely egyben az első szolgáltatási területe is volt vállalkozásának. Korábban egy helyi éttermet üzemeltetett, majd a városvezetés felkérésére bekapcsolódott a helyi gyermekétkeztetésbe – abban az ebédlőben adta ki az Eatrend Magyarország (akkor még TS Gastro Kft.) az első adag ebédet, amelyben diákként még ő is étkezett.
„Az eltelt időben számos mérföldkövet sikerült elérnünk szakértő és elhivatott kollégáim támogatásával. Minden egyes új szolgáltatási terület megerősít abban, hogy van létjogosultsága az ’eatrendes gyermekétkeztetés’ víziójának, ahol a gyerekek vannak a középpontban, az ő testi-lelki feltöltődésük.”
Víziója alapján a gyermekétkeztetésnek többnek kell lennie a finom ételeknél. Az Eatrend Magyarország célja, hogy többet adjon: ne csak a gyomrot töltse meg, és adjon egy újabb löketet a nap további részére, hanem étkezési élményként is funkcionáljon, összekapcsolja a fogyasztókat egymással a tányérok felett egy modern, tiszta környezetben.
„Hisszük, hogy az étkezés egy olyan kapocs az asztal körül ülők között, mely feltölti és kikapcsolja őket; ezek a fél órák világmegváltó beszélgetések és sokáig emlegetett cinkosságok bölcsőivé válhatnak. Kollégáimmal együtt igyekszünk mindent megtenni azért, hogy a gyerekek teljesen ki tudjanak kapcsolódni az étkezések alatt: finom ételekkel, változatos étlappal, és – lehetőségeinkhez mérten – felújított ebédlőkkel várjuk őket.”
2011 júliusától dolgozik a cégnél. Abban az évben még csak 14 munkatársa volt, a pénzügyi osztályon is csak 2-en dolgoztak. 2023-ra több mint 1.000 főre nőtt az Eatrend Magyarország munkavállalóinak száma, ezzel együtt a pénzügyi és könyvelési osztály lélekszáma is 5×-ösére bővült.
Pontosságát és precizitását tudja leginkább hasznosítani munkavégzése során, az állami és a belső határidők betartására törekszik, és ezt várja el kollégáitól is.
Fontosnak tartja, hogy olyan munkahelyen dolgozzon, ahol nem csak kollégákkal veszi körül magát, hanem a munkahely valamilyen plusz élményt is tud adni a munkavállalóknak.
„Napi 8 órát töltünk el egymás társaságában, tudunk egymás családjáról, értékeiről, mindennapjairól; ez elkerülhetetlen is. Az Eatrendnél fontos, hogy a kollégák közösen is szerezzenek élményt pl. csapatépítő, céges rendezvény, rekordkísérlet, főzőverseny során. Nagyon jó érzés a konyha, iroda falain túl is elkötelezett kollégákkal találkozni 1-1 gasztroprogramon, ahol munkatársaim örömmel vesznek részt a különleges programjainkon. Sőt, ezeket a rendezvényeket a gyermekemmel is rendszeresen látogatjuk, bevonva őt is a „csapatba” . Büszkeséggel tölt el, hogy egy olyan csapat tagja lehetek, ahol minden kollégánknak fontos a közös élmény, és örömmel állnak céges értékeink és programjaink mellé, kapcsolódjon az a gasztronómiához akár a hagyományostól eltérő módon.”
Nadin 2021 májusában csatlakozott az Eatrend Magyarországhoz. Már első feladatai a cég beruházásainak menedzseléséhez kapcsolódtak, így idővel az osztály vezetését is rábízta a vállalat. Az üzemeltetési és piacfejlesztési osztály munkafolyamatai között mindig is szoros kapcsolat volt, így a cég szervezeti struktúrájának átalakítása során Nadin a korábbi üzemeltetési feladatokat leadva 2023 év végétől piacfejlesztési vezető munkakörben támogatja cégünk expanzióját további 4 kolléga segítségével.
Igazi csapatjátékos, kommunikatív személyiség, aki nem riad vissza attól, ha a komfortzónájából kimozdítják, örömmel veti bele magát az új kihívásokba.
Piacfejlesztési vezetőként célja, hogy minél több településsel, intézménnyel ismertesse meg az ’eatrendes gyermekétkeztetés’ egyediségét: modern és biztonságos főzési körülményeket teremtünk magasan képzett kollégáinknak, hogy finom és változatos ételeket készíthessenek a jövő nemzedékének. Ezen kívül célja partnereink legmagasabb szintű kiszolgálása, ügyelve az egyedi igényekre, valamint izgalmas és egyedi gasztro programok biztosítása ügyfeleink számára.
2014 óta dolgozik az Eatrend Magyarországnál, kezdetben beszerzési koordinátorként kontrollálta az alapanyagok minőségét, majd beszerzési vezető pozíciót látott el. 2019 óta operatív vezetőként támogatja a cég sikereit, mely magában foglalja az alapanyagokat, a konyhatechnológiát, gasztronómiát, logisztikát, azaz csapatával adnak választ azokra a kérdésekre, hogy miből, hogyan, mit készítsenek az ellátottaknak.
Úgy tartja, hogy az életben az egyik legnemesebb dolog: tenni valamit a jövőért, főként a jövő nemzedékéért. Szülőként tudja, hogy amikor gyermekét elviszi az oktatási-nevelési intézménybe, akkor ezt nem csak azzal a céllal teszi, hogy a gyermek hasznos tudást szerezzen, hanem a közösség élményéért, hogy a gyermeknek testi-lelki feltöltődés legyen az óvodában, iskolában eltöltött idő. „Ez a mi felelősségünk: amikor a szülő a pedagógusok mellett ránk, az étkeztetést végző cégre is rábízza gyermekét, odaadással és maximális elköteleződéssel kell lennünk a gyermekek felé – a megfelelően összeállított étlap minden fontos tápanyagot tartalmaz ahhoz, hogy a gyerekek tudásuk legjavát nyújtsák.”
HR és munkaügyi osztályunk vezetője, Ildikó több éves tapasztalattal rendelkezik a humánerőforrás-menedzsment és a munkaügy területén. Számos vállalatnál dolgozott, ahol értékes tapasztalatokat szerezett a toborzás, a tehetségfejlesztés és munkavállalói elégedettség terén.
Nagyon fontos számára az átláthatóság és a nyílt kommunikáció, a bizalom és az együttműködés, hiszen úgy véli, ez a jó csapatmunka alapja.
„Fontos, hogy a társosztályok számára biztosítsuk a megfelelő támogatást, legyen szó optimalizálásról, belső konfliktusról, feladat-delegálásról, toborzásról, bérszámfejtésről, bármilyen problémával fordulhatnak hozzánk.”
Célja, a jelenlegi HR és munkaügyi folyamatok fejlesztése mellett, hogy kollégái számára támogató és inspiráló munkakörnyezetet hozzanak létre olyan folyamatok bevezetésével, mint például a mentorprogram vagy a toborzás felgyorsítása, de a jövőben a digitalizáció is fontos eszköz lesz számukra. Szívesen vesz részt új projektekben és kezdeményezésekben, melyek elősegítik a vállalat növekedését és sikerét.
Merci, marketing és támogatási osztályunk vezetőjeként csapatával azon dolgozik, hogy cégünk hosszútávú stratégiáját, márkaépítését és piaci pozíciójának erősítését támogassa. Célja eljuttatni az eatrendes gyermekétkeztetés üzenetét az ügyfeleink, partnereink, fogyasztóink és hozzátartozóik számára. Ezzel növelve az Eatrend Magyarország ismertségét, jelenlegi partnereink elégedettségét és az új ügyfelek szerzését.
Stratégiai céljai között szerepel a digitális marketing eszközeinek bővítése és a márkaérték növelése. A csapata kampányokkal, projektekkel és rendezvényekkel támogatja vállalatunk növekedését, az ügyfeleink elégedettségét és a munkavállalóink elismerését.
Szereti az új kihívásokat és a sokszínű, változatos munkáját. Csapatjátékosként fontos számára a társosztályok támogatása, a szoros együttműködés kiépítése és a kommunikáció erősítése a kollégáinkkal.
2730 Albertirsa, Pesti út 65.
e-mail cím:
titkarsag@eatrend.hu
9024 Győr, Hunyadi út 14/A. – Leier Irodaközpont
e-mail cím:
titkarsag@eatrend.hu