Csapatunk

Takács Zsolt
ügyvezető
Horváth-Gyura Zsanett
cégvezető, piacfejlesztési vezető

Gyura Zsanett egy tapasztalt szakember, aki 2015 óta sikeresen dolgozik cégünknél. Karrierjét a beszerzési osztályon kezdte beszerzési koordinátorként, ahol kiemelkedő együttműködéseket ért el frissen csatlakozó beszállítóink kapcsán. Kitartásával hamar elérte, hogy egy újonnan alakult osztály, a piacfejlesztési osztály vezetésével bízza meg a cég managementje.

Zsanett rendkívül hatékony és elkötelezett személyiség, aki az évek során szakmai hozzáértésről és kiemelkedő kommunikációs, prezentációs képességekről tett tanúbizonyságot. Képes a piaci trendek elemzésére és a stratégiai tervezésre, ezáltal csapatával nagyban hozzájárul cégünk sikereihez. Fő feladata, hogy új potenciális városok, intézmények számára alakítson ki egyéni megoldásokat a közétkeztetési feladatok ellátására. Eredményorientált és magas szintű problémamegoldó képességgel rendelkezik, gyümölcsöző kapcsolatokat épített ki az iparágban. Vezetése alatt a piacfejlesztési osztály eredményei által támogatja cégünk sikeres és folyamatos növekedését.

Havasi Rita
gazdasági és pénzügyi vezető

2011 júliusától dolgozik a cégnél. Abban az évben még csak 14 munkatársa volt, a pénzügyi osztályon is csak 2-en dolgoztak. 2023-ra több mint 1.000 főre nőtt az Eatrend Magyarország munkavállalóinak száma, ezzel együtt a pénzügyi és könyvelési osztály lélekszáma is 5×-ösére bővült.

Pontosságát és precizitását tudja leginkább hasznosítani munkavégzése során, az állami és a belső határidők betartására törekszik, és ezt várja el kollégáitól is.

Fontosnak tartja, hogy olyan munkahelyen dolgozzon, ahol nem csak kollégákkal veszi körül magát, hanem a munkahely valamilyen plusz élményt is tud adni a munkavállalóknak.

„Napi 8 órát töltünk el egymás társaságában, tudunk egymás családjáról, értékeiről, mindennapjairól; ez elkerülhetetlen is. Az Eatrendnél fontos, hogy a kollégák közösen is szerezzenek élményt pl. csapatépítő, céges rendezvény, rekordkísérlet, főzőverseny során. Nagyon jó érzés a konyha, iroda falain túl is elkötelezett kollégákkal találkozni 1-1 gasztroprogramon, ahol munkatársaim örömmel vesznek részt a különleges programjainkon. Sőt, ezeket a rendezvényeket a gyermekemmel is rendszeresen látogatjuk, bevonva őt is a „csapatba” . Büszkeséggel tölt el, hogy egy olyan csapat tagja lehetek, ahol minden kollégánknak fontos a közös élmény, és örömmel állnak céges értékeink és programjaink mellé, kapcsolódjon az a gasztronómiához akár a hagyományostól eltérő módon.”

Pap Nadin
üzemeltetési vezető

Nadin 2021 májusában csatlakozott az Eatrend Magyarország csapatához ügyvezetői asszisztens pozícióban. Az első évben a recepciót vezette és az ügyvezetői feladatokat látta el elsősorban, azonban már ekkor becsatlakozott a cég beruházásainak menedzselésébe. Szorgalmas és precíz munkájával rövid időn belül az üzemeltetési osztály vezetőjévé vált. A létesítmény-üzemeltetésen túl az osztályához tartozik a gépjárműflotta és IT-üzemeltetés, a készletgazdálkodás és közüzemi ügyintézés, valamint az éves beruházások területeinken. 

Problémamegoldó képességének és célorientált személyiségének köszönhetően hatékony eredményeket ért el a létesítményeink állapot-fenntartásában és megszépítésében. Igazi csapatjátékos, szereti a kihívásokat. Kommunikatív személyiség, aki nem riad meg a zömében férfiakból álló alvállalkozói és beszállítói körtől sem. Fontosnak tartja, hogy a gyermekek étkezési élményének emelésén túl a saját dolgozóink is professzionális eszközökkel, és minőségi, kényelmes ruházatban végezhessék munkájukat a megfelelően kialakított főző-, és tálalókonyháinkon egyaránt.

Patay Zsolt
operatív vezető

2014 óta dolgozik az Eatrend Magyarországnál, kezdetben beszerzési koordinátorként kontrollálta az alapanyagok minőségét, majd beszerzési vezető pozíciót látott el. 2019 óta operatív vezetőként támogatja a cég sikereit, mely magában foglalja az alapanyagokat, a konyhatechnológiát, gasztronómiát, logisztikát, azaz csapatával adnak választ azokra a kérdésekre, hogy miből, hogyan, mit készítsenek az ellátottaknak. 

Úgy tartja, hogy az életben az egyik legnemesebb dolog: tenni valamit a jövőért, főként a jövő nemzedékéért. Szülőként tudja, hogy amikor gyermekét elviszi az oktatási-nevelési intézménybe, akkor ezt nem csak azzal a céllal teszi, hogy a gyermek hasznos tudást szerezzen, hanem a közösség élményéért, hogy a gyermeknek testi-lelki feltöltődés legyen az óvodában, iskolában eltöltött idő. „Ez a mi felelősségünk: amikor a szülő a pedagógusok mellett ránk, az étkeztetést végző cégre is rábízza gyermekét, odaadással és maximális elköteleződéssel kell lennünk a gyermekek felé – a megfelelően összeállított étlap minden fontos tápanyagot tartalmaz ahhoz, hogy a gyerekek tudásuk legjavát nyújtsák.”

Pollák-Szabó Krisztina
élelmiszerbiztonsági vezető

Krisztina egy tapasztalt szakember, aki 2023 januárjában csatlakozott cégünkhöz. Karrierjét az élelmiszerbiztosítási területen kezdte auditorként, ahol kiemelkedő szakmai hozzáértést és elkötelezettséget mutatott. Ambiciózus és motivált személyiségével hamar elnyerte a cég vezetőségének bizalmát, és vezetői státuszt kapott, 2023 márciusa óta ő az élelmiszerbiztonsági terület vezetője.

Munkáját az élelmiszerbiztonság területén tapasztalt auditorok is segítik, akik kiemelkedő odafigyeléssel és szakértelemmel végzik az ellenőrzéseket.

Krisztina fő célja az élelmiszerbiztonság és a minőség magas szinten tartása a vállalatban. Nagy figyelmet fordít az élelmiszerbiztonsági előírások és jogszabályok betartására. Hisz abban, hogy a vállalat termékei és szolgáltatásai mindig megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, és ezzel a fogyasztók elégedettségét és bizalmát is elnyerik. Eredményorientált szemléletével és hatékony munkavégzésével hozzájárul cégünk sikeréhez és növekedéséhez. Folyamatos fejlődést és a vállalati folyamatok optimalizálását tűzte ki célul. A rendszer folyamatos fejlesztése és a hatékonyság növelése érdekében dolgozik.

Krisztina számára rendkívül fontos a vevők elégedettsége és bizalma. Tudatában van annak, hogy a minőség és az élelmiszerbiztonság alapvető fontosságú tényezők a fogyasztók számára.

gyermekélelmeztetés
Elérhetőség
Albertirsa

2730 Albertirsa, Pesti út 65.

e-mail cím:
titkarsag@eatrend.hu

Győr

9024 Győr, Hunyadi út 14/A. – Leier Irodaközpont

e-mail cím:
titkarsag@eatrend.hu