Csapatunk

Takács Zsolt
ügyvezető

2009-ben alapította gyermekétkeztetési cégét Albertirsán, amely egyben az első szolgáltatási területe is volt vállalkozásának. Korábban egy helyi éttermet üzemeltetett, majd a városvezetés felkérésére bekapcsolódott a helyi gyermekétkeztetésbe – abban az ebédlőben adta ki az Eatrend Magyarország (akkor még TS Gastro Kft.) az első adag ebédet, amelyben diákként még ő is étkezett. 

„Az eltelt időben számos mérföldkövet sikerült elérnünk szakértő és elhivatott kollégáim támogatásával. Minden egyes új szolgáltatási terület megerősít abban, hogy van létjogosultsága az ’eatrendes gyermekétkeztetés’ víziójának, ahol a gyerekek vannak a középpontban, az ő testi-lelki feltöltődésük.” 

Víziója alapján a gyermekétkeztetésnek többnek kell lennie a finom ételeknél. Az Eatrend Magyarország célja, hogy többet adjon: ne csak a gyomrot töltse meg, és adjon egy újabb löketet a nap további részére, hanem étkezési élményként is funkcionáljon, összekapcsolja a fogyasztókat egymással a tányérok felett egy modern, tiszta környezetben. 

„Hisszük, hogy az étkezés egy olyan kapocs az asztal körül ülők között, mely feltölti és kikapcsolja őket; ezek a fél órák világmegváltó beszélgetések és sokáig emlegetett cinkosságok bölcsőivé válhatnak. Kollégáimmal együtt igyekszünk mindent megtenni azért, hogy a gyerekek teljesen ki tudjanak kapcsolódni az étkezések alatt: finom ételekkel, változatos étlappal, és – lehetőségeinkhez mérten – felújított ebédlőkkel várjuk őket.”

Havasi Rita
gazdasági vezető

2011 júliusától dolgozik a cégnél. Abban az évben még csak 14 munkatársa volt, a pénzügyi osztályon is csak 2-en dolgoztak. 2023-ra több mint 1.000 főre nőtt az Eatrend Magyarország munkavállalóinak száma, ezzel együtt a pénzügyi és könyvelési osztály lélekszáma is 5×-ösére bővült.

Pontosságát és precizitását tudja leginkább hasznosítani munkavégzése során, az állami és a belső határidők betartására törekszik, és ezt várja el kollégáitól is.

Fontosnak tartja, hogy olyan munkahelyen dolgozzon, ahol nem csak kollégákkal veszi körül magát, hanem a munkahely valamilyen plusz élményt is tud adni a munkavállalóknak.

„Napi 8 órát töltünk el egymás társaságában, tudunk egymás családjáról, értékeiről, mindennapjairól; ez elkerülhetetlen is. Az Eatrendnél fontos, hogy a kollégák közösen is szerezzenek élményt pl. csapatépítő, céges rendezvény, rekordkísérlet, főzőverseny során. Nagyon jó érzés a konyha, iroda falain túl is elkötelezett kollégákkal találkozni 1-1 gasztroprogramon, ahol munkatársaim örömmel vesznek részt a különleges programjainkon. Sőt, ezeket a rendezvényeket a gyermekemmel is rendszeresen látogatjuk, bevonva őt is a „csapatba” . Büszkeséggel tölt el, hogy egy olyan csapat tagja lehetek, ahol minden kollégánknak fontos a közös élmény, és örömmel állnak céges értékeink és programjaink mellé, kapcsolódjon az a gasztronómiához akár a hagyományostól eltérő módon.”

Pap Nadin
piacfejlesztési vezető

Nadin 2021 májusában csatlakozott az Eatrend Magyarországhoz. Már első feladatai a cég beruházásainak menedzseléséhez kapcsolódtak, így idővel az osztály vezetését is rábízta a vállalat. Az üzemeltetési és piacfejlesztési osztály munkafolyamatai között mindig is szoros kapcsolat volt, így a cég szervezeti struktúrájának átalakítása során Nadin a korábbi üzemeltetési feladatokat leadva 2023 év végétől piacfejlesztési vezető munkakörben támogatja cégünk expanzióját további 4 kolléga segítségével.

Igazi csapatjátékos, kommunikatív személyiség, aki nem riad vissza attól, ha a komfortzónájából kimozdítják, örömmel veti bele magát az új kihívásokba.

Piacfejlesztési vezetőként célja, hogy minél több településsel, intézménnyel ismertesse meg az ’eatrendes gyermekétkeztetés’ egyediségét: modern és biztonságos főzési körülményeket teremtünk magasan képzett kollégáinknak, hogy finom és változatos ételeket készíthessenek a jövő nemzedékének. Ezen kívül célja partnereink legmagasabb szintű kiszolgálása, ügyelve az egyedi igényekre, valamint izgalmas és egyedi gasztro programok biztosítása ügyfeleink számára.

Patay Zsolt
operatív vezető

2014 óta dolgozik az Eatrend Magyarországnál, kezdetben beszerzési koordinátorként kontrollálta az alapanyagok minőségét, majd beszerzési vezető pozíciót látott el. 2019 óta operatív vezetőként támogatja a cég sikereit, mely magában foglalja az alapanyagokat, a konyhatechnológiát, gasztronómiát, logisztikát, azaz csapatával adnak választ azokra a kérdésekre, hogy miből, hogyan, mit készítsenek az ellátottaknak. 

Úgy tartja, hogy az életben az egyik legnemesebb dolog: tenni valamit a jövőért, főként a jövő nemzedékéért. Szülőként tudja, hogy amikor gyermekét elviszi az oktatási-nevelési intézménybe, akkor ezt nem csak azzal a céllal teszi, hogy a gyermek hasznos tudást szerezzen, hanem a közösség élményéért, hogy a gyermeknek testi-lelki feltöltődés legyen az óvodában, iskolában eltöltött idő. „Ez a mi felelősségünk: amikor a szülő a pedagógusok mellett ránk, az étkeztetést végző cégre is rábízza gyermekét, odaadással és maximális elköteleződéssel kell lennünk a gyermekek felé – a megfelelően összeállított étlap minden fontos tápanyagot tartalmaz ahhoz, hogy a gyerekek tudásuk legjavát nyújtsák.”

Pollák-Szabó Krisztina
élelmiszerbiztonsági vezető

Krisztina személyében egy olyan vezetője lett 2023 tavaszán az élelmiszerbiztonsági osztálynak, aki kiemelkedő szakmai hozzáértésével és elkötelezettségével stabilizálta az osztály működését. Ambiciózus és motivált személyiségével új lendületet adott csapatának, és megreformálta a főzőkonyhai auditok rendszerét is, mely szigorúbb kritériumokat tartalmaz, mint a NÉBIH által felállított szempontrendszer.

Munkáját az élelmiszerbiztonság területén tapasztalt auditorok is segítik, akik kiemelkedő odafigyeléssel és szakértelemmel végzik az ellenőrzéseket.

Krisztina fő célja az élelmiszerbiztonság és a minőség magas szinten tartása a vállalatban. Nagy figyelmet fordít az élelmiszerbiztonsági előírások és jogszabályok betartására. Hisz abban, hogy a vállalat termékei és szolgáltatásai mindig megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, és ezzel a fogyasztók elégedettségét és bizalmát is elnyerik. Eredményorientált szemléletével és hatékony munkavégzésével hozzájárul cégünk sikeréhez és növekedéséhez. Folyamatos fejlődést és a vállalati folyamatok optimalizálását tűzte ki célul. A rendszer folyamatos fejlesztése és a hatékonyság növelése érdekében dolgozik.

Krisztina számára rendkívül fontos a vevők elégedettsége és bizalma. Tudatában van annak, hogy a minőség és az élelmiszerbiztonság alapvető fontosságú tényezők a fogyasztók számára.

Elérhetőség
Albertirsa

2730 Albertirsa, Pesti út 65.

e-mail cím:
titkarsag@eatrend.hu

Győr

9024 Győr, Hunyadi út 14/A. – Leier Irodaközpont

e-mail cím:
titkarsag@eatrend.hu